Türkiye’nin rejimini değiştiren bu oylamada, gerçeklerin görülmesi istenmemiş ve asıl niyet gizlenmiştir.
CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE PLATFORMU 19 MAYIS’TA SAAT:19.00’DA FENER ALAYINDA BULUŞALIM!
Ülkemiz ve Ulusumuz; Cumhuriyet tarihinin en karanlık günlerini yaşamaktadır. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğinde kurduğumuz Cumhuriyetimiz ve halkımız etnik ve dinsel temelde birbirine düşürülmek ve ayrıştırılmak istenmektedir.
Son 15 yılda başta PKK olmak üzere terör örgütlerine tavizler veren ABD emperyalizminin ve yerli işbirlikçilerinin açılım saçılım politikaları sonucu ülkemiz vahim bir noktaya gelmiştir.
Darbenin yaşandığı, olağanüstü hal edilip hala sürdürüldüğü, sınırlarımızın güvenliğinin kalmadığı, Ege’de Akdeniz’de adalarımızın ve kara sularımızın işgal edildiği, varlık fonu adı altında milli kaynaklarımızın ABD emperyalizminin emrine verildiği, ithalat vergilerinin kaldırılması ile ekonomik bağımsızlığımızın çöktüğü, eğitim müfredatından Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve emperyalizme karşı verdiği kurtuluş ve kuruluş mücadelesinin çıkartılarak eğimin milli olmaktan çıkarıldığıı, büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün emperyalizme attığı tokadın acısından hala kıvranan işbirlikçilerin Atatürk’ü seven ve onun ilkeleri, devrimleri, idealleri peşinde koşan insanları kasten yaralamak, Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu büyük önder Atatürk’ün manevi şahsiyetini incitmek, küçük düşürmek, yıpratmak amacıyla hakaretler yağdırdığı, halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suretiyle bölmeye çalışıldığı, her türlü algı operasyonları ile Türk Milleti’nin gerçekleri görmesinin engellendiği bugünlerde; bildiğiniz gibi 16 Nisan’da çocuklarımızı, gençlerimizi ve geleceğimizi önemli derecede ilgilendiren bir anayasa değişikliği referandumu yaşadık.
Türkiye’nin rejimini değiştiren bu oylamada, gerçeklerin görülmesi istenmemiş ve asıl niyet gizlenmiştir. Referandum süreci son derece adaletsiz ve orantısız geçmiştir. Yasalar ve seçim kuralları çiğnenmiştir. Türkiye üzerine yapılan projenin yani tehlikenin farkında olanlar ise itiraz ederek yüksek oranda hayır demiştir. Saklanan tüm bu gerçekleri gönüllü olarak halkımıza anlatmayı görev bilen başta sizler olmak üzere tüm yurtseverlere de teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız.
Bugün gelinen noktada; kapımızda bekleyen BOP’ un dayattığı bir “iç savaş ve parçalanma” tehlikesi ile karşı karşıyayız. BOP’ un hızla Suriye’de de ilerlediği göz önüne alınınca ateşin kapımızda içeri girdiğini artık herkes görmelidir.
Bunca acının yaşandığı, son derece tehlikeli gelişmelerin ortaya çıktığı bugünlerde; birlik ve beraberliğimizin en temel yapı taşlarının başında gelen ulusal bayramlarımız ise çok daha büyük önem arz etmektedir.
Bu nedenle yaklaşan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı her zamankinden daha da fazla önem arz etmektedir. Geçmişte olduğu gibi yaklaşan bu Bayramda da; Antalya halkı başta olmak üzere, tüm kurumlarımızla birlikte Ulusal Bayramımıza sahip çıkacağımızı göstermek için bir araya gelme çağrısı yapıyoruz.
Gün birlik ve dayanışma ruhu içinde olma günüdür. Böylesine önemli bir bayramda aramızdaki etnik, dinsel ve siyasal ayrılıkları erteleyerek el ele verelim.
Bu nedenle CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE Platformu olarak:
Ulaştığımız ve ulaşamadığımız tüm kurumlarımızı 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZDA el ele vererek kutlamaya, ulusal birlik ve beraberliğimize güç vermeye yeniden uyanışın meşalesini yakmaya çağırıyoruz.
Geçmişteki bayram kutlamalarımızda hem Antalya’ya hem de Türkiye’ye moral olduk. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki yine Antalya’da yüz binler ATA’sına ve Cumhuriyeti’ne sahip çıkacaktır. Bu bağlamda; 19 Mayıs 2017 Cuma günü saat:09,30’da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşecek olan çelenk sunma törenine ve Muratpaşa Belediyemizin düzenlemiş olduğu saat:19.00’da Konyaaltı Varyant Beach Park girişinden başlayıp Cumhuriyet Meydanında bitecek
FENER ALAYINA ve Onur AKIN konserine tüm halkımız davetlidir. 15.05.2017
İbrahim DAŞ
CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE
PLATFORMU ADINA